Zwangerschapsmassage / Massage in Den Haag

Studio Koester geeft een heerlijke zwangerschapsmassage in Den Haag bij ’t Haagsch Geboortehuys in Scheveningen. Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte je aandacht even naar binnen te richten en je lichaam en het kindje in je buik bewust te ervaren. De zwangerschap is een bijzondere tijd en betekent tegelijkertijd een grote belasting voor je lijf. Een massage is dan ook geen overbodige luxe. Door de zachte krachtige aanraking komt er oxytocine vrij, het gelukshormoon. Lekker toch als dat wat extra wordt aangemaakt?

Doordat moeder en kind zo nauw met elkaar verbonden zijn kan je kindje al heel goed jouw spanning en ontspanning meevoelen. Doordat jij de drukte van de dag even achter je kunt laten, trakteer je het kindje in je buik op een heerlijk rustmoment met jou. Geniet tijdens de zwangerschapsmassage van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking.

Voordelen van een zwangerschapsmassage

✗ vermindert rugklachten
✗ verbetert slaapgedrag
✗ werkt vochtafdrijvend
✗ zorgt voor een betere doorbloeding
✗ geeft ontspanning aan lichaam en geest

Om extra te kunnen ontspannen en weer even lekker op je buik te kunnen liggen, mag je tijdens de zwangerschapsmassage plaats nemen op een massagetafel die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen. Lig je liever op je zij? Dat kan natuurlijk ook! We zoeken samen naar de meest comfortabele houding voor jou.

Maar ook na je zwangerschap…

…blijf je meer dan welkom voor een heerlijke ontspannende massage! Met alle liefde zorg je dag in dag uit voor je kindje. In een intensieve periode van voeden, verzorgen, korte nachten en weinig ruimte voor jezelf, is het zo fijn om even een uurtje weer aan jezelf en je eigen lijf te mogen denken. Gun het jezelf ook maar lekker na de zwangerschap!

– Zwangerschapsmassage in Den Haag – ontspannen voor twee –

Wil je graag wat meer informatie of een zwangerschapsmassage reserveren? Bel of mail met Roos of vul het contact formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

En natuurlijk ben je ook na je zwangerschap meer dan welkom om nog eens terug te komen voor een lekkere massage of babymassage.

Wat woorden van zwangere vrouwen:

‘Roos is een ster in het geven van een zwangerschapsmassage. Niet alleen met haar handen maar ook met haar warme en persoonlijke benadering laat ze je binnen enkele minuten totaal ontspannen. Roos is de enige die aan mijn tenen mag zitten, en dat zegt wat ;-)’ Shanna

‘Voor mij was de massage bij Studio Koester een welkom moment van rust. De massage was zowel stevig als ontspannend. Het contact met Roos was fijn en ze voelt goed aan waar behoefte aan is. Ook op emotioneel gebied was de massage bijzonder, ik voelde me enorm verbonden met mijn kindje. Wat mij betreft een aanrader.’ Lotte

‘Ik heb voor het eerst contact gezocht met Roos tijdens mijn zwangerschap voor een zwangerschapsmassage. Wat een heerlijkheid, even een uurtje relaxen! Roos is heel rustig en masseert in stilte mijn pijntjes weg. Ik neem me voor nog een keer te gaan voor de uitgerekende datum, maar de kleine man beslist eerder dan gepland te komen. En dus is er geen tijd meer om nog een keer te genieten van een massage.’ Marianne