Studio Koester

Verwarm me, bescherm me, verzorg me, vertroetel me, verwen me, voed me… koester me. Al is het nog niet in woorden, toch geeft je kindje al vanaf het allereerste moment signalen af waarmee het aangeeft door jou gekoesterd te willen worden. Je kindje kan zichzelf nog niet voeden, beschermen, nog niet verzorgen en verwarmen. Het heeft jou hard nodig om zijn signalen op te vangen, deze goed te interpreteren en op zijn behoeftes in te spelen. Hierdoor groeit zijn eigenwaarde, het vertrouwen in zichzelf en in de ander.

Een veilige hechting is van essentieel belang. Kinderen waarvan de ouders zorgen voor een veilige basis, groeien op in veiligheid en vertrouwen. Ze voelen geborgenheid, bescherming en weten dat er altijd iemand is op wie ze kunnen rekenen. Doordat ze dit ervaren kunnen ze zich goed ontwikkelen en durven ze op ontdekkingstocht te gaan. Vol van vertrouwen dat hun vader en moeder er zijn om hun armen om hen heen te slaan als ze verdrietig of angstig zijn en hen op te vangen als ze vallen.

Van nature gaat het koesteren je vast goed af. Bij Studio Koester kun je nog dat bijzondere beetje extra halen om het koesteren nog meer body te geven en zo jullie band te versterken. Studio Koester biedt jou en je kindje: zwangerschapsmassage, babymassage cursussen en draagconsulten.