Studio Koester

Verwarm me, bescherm me, verzorg me, vertroetel me, verwen me, voed me… koester me. Jij koestert het kindje in je, of in je armen. En wie koestert jou? Ik, Roos van Studio Koester natuurlijk! Met alle liefde geef ik jou een heerlijke zwangerschapsmassage of een postpartum-behandeling (met als extra optie: een yoni-steam). De massages geef ik in ’t Haagsch Geboortehuys (op de Stevinstraat in Den Haag). De postpartum-behandeling kom ik bij jou thuis verzorgen in de regio’s Den Haag en Delft.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning, verbeterde bloedcirculatie en pijnverlichting. Ik neem écht de tijd voor je. Ga liggen op mijn speciale zwangerschaps-massagetafel en laat alles los. Met kersenpitkussens, heerlijke olie en kaarsen zorg ik dat je helemaal tot rust komt. Geef gerust aan waar je extra aandacht aan wilt besteden; je onderrug misschien?

De postpartum-behandeling bestaat uit kruidenthee, een voetenbad en een lichaamsmassage op bed of mijn massagetafel. Ook kun je voor een yoni-steam (vaginaal stomen) kiezen. Yoni stomen wordt steeds populairder en krijgt in Nederlands daarom steeds meer naamsbekendheid. Het bevordert genezing, het welzijn en heeft een helende werking.

Roos Wagenmakers

Mijn studie pedagogiek bracht mij in het hulpverlenersvak, waarbinnen ik de laatste vijf jaar gewerkt heb als ambulant hulpverlener met tienermoeders. Deze doelgroep heb ik met veel toewijding ondersteund in het jong ouderschap. Juist door dit bijzondere contact, heb ik mogen zien en ervaren waardoor deze jonge meiden vaak zo stoeien met het leven. >>> Lees verder